EVA NIJSTEN


FILMS      TV      IN DE MEDIA      BIO      CV      CONTACT

Mark


Daten met Dieren

Welkom in het Daten met Dieren-restaurant, waar kinderen op date gaan met dieren uit het dierenasiel. Bij binnenkomst word je begroet door de charmante Maître Ayrton. Drink een Bunny Colada aan de bar van barman Diederik terwijl je nerveus wacht op je eerste dierendate. Zal de vonk overslaan..?  Het romantisch commentaar wordt verzorgd door de enige echte Love Dog Don Juan en Dr. Pussy. Dierenliefde is als het heelal: er lijkt geen einde aan te komen.

Ik heb voor deze serie van de VPRO onderstaande afleveringen geregisseerd.Lois kiest haar konijnendate op basis van... poep! Is het een match en slaat de liefde over? Of gaat Lois zonder konijnen naar huis?

Bekijk de aflevering over Lois via deze link.
Danea is gevlucht uit Syrië, maar haar katten konden helaas niet mee. Ze kan daarom niet wachten om weer eens een gezellige kattendate te hebben. Welk harige vriendje is haar ideale droomkat?

Bekijk de aflevering over Danea via deze link.
Elsa wil graag een lieve kitten om mee te knuffelen. Ze gaat op een dubbeldate met de katten Olaf en Kwak. Weet een van deze poezelige beestjes haar hart te veroveren, of blijft de liefde uit?

Bekijk de aflevering over Elsa via deze link.