EVA NIJSTEN


REGIE      IN DE MEDIA      BIO      CV      CONTACT

Mark


De Slaapservice

In de tv serie De Slaapservice (VPRO) gaat presentatrice Marijn Frank langs bij kinderen die om verschillende redenen niet kunnen slapen. Enge horrorclowns, een belangrijke sportwedstrijd, een spannend fietsexamen...met twee luisterende oren ontrafelt Marijn waarom de kinderen wakker liggen. Met een magische koffer vol creatieve slaaptechnieken doet ze haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de kinderen de slaap wél kunnen vatten. Samen gaan ze op een slaapverwekkend avontuur, waarbij ze ook hun grote helden ontmoeten.

Voor deze tv-serie regisseerde ik onderstaande afleveringen.

ANNAIn deze aflevering zien we Anna die per ongeluk de trailer van de horrorfilm IT heeft gezien. Sindsdien is ze bang voor horrorclowns. Met hulp van Marijn en top turnster Sanna Veerman gaat Anna haar eigen turntalent inzetten om de rottige beelden die ze heeft gezien letterlijk stuk te slaan.

Bekijk de aflevering over Anna via deze link.
QUINTEN In deze aflevering ligt Quinten wakker omdat hij morgen voor het eerst gaat acteren en dat nogal spannend vindt.
Het is bovendien een bijzondere rol, want hij speelt een meisje. Marijn Frank komt langs en ze wordt gelukkig een handje geholpen door Quintens grote held: acteur Alex Klaasen.


Bekijk de aflevering over Quinten via deze link.
DIABLOIn deze aflevering zien we Diablo. Hij heeft last van terugkerende nachtmerries en ligt daardoor veel wakker. Hij wil later militair worden, dus neemt Marijn hem mee naar een militair oefenterrein, waar ze een bijzonder ritje maken en commandant Mike ontmoeten.

Bekijk de aflevering over Diablo via deze link.
JASLYNIn deze aflevering zien we Jaslyn. Zij ligt nachten wakker als ze een spannende taekwondo-wedstrijd heeft. Marijn en wereldkampioen taekwondo Samira El Idrissi helpen haar tegen de zenuwen te vechten.

Bekijk de aflevering over Jaslyn via deze link.
YIGITIn deze aflevering gaat Marijn langs bij Yigit. Yigit gaat binnenkort naar een nieuwe school en ligt daarvan wakker. Krijgt hij wel nieuwe vrienden? Vinden zijn klasgenoten hem wel een goede voetballer? Marijn schakelt de hulp in van Ajax-speler Zakaria Labyad om Yigit te helpen met zijn piekerprobleem.

Bekijk de aflevering over Yigit via deze link.
IZZIEIn deze aflevering zien we Izzie. Ze doet binnenkort haar fietsexamen en ziet daar huizenhoog tegenop. Wat als ze het niet haalt en haar ouders mee moeten fietsen tijdens een herexamen? De gruwel. Marijn haalt er zelfs magie bij om Izzie in zichzelf te laten geloven: ze gaat dat fietsexamen halen!
Bekijk de aflevering over Izzie via deze link.